Design die een website tot leven brengen

Van strak webdesign en SEO-optimalisatie tot social media marketing en front-end ontwikkeling: ik zorg ervoor dat je digitaal opvalt. Laat je merk groeien en vernieuwen met mijn veelzijdige dienstverlening.

Coding

Web design

Van concept tot creatie: webdesign op maat

Passie voor design en een scherp oog voor details, dat is wat je van mij kunt verwachten. In de digitale wereld van vandaag is het hebben van een aantrekkelijke en functionele website belangrijk. Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is en verdient een website die dat weerspiegelt. Daarom duik ik diep in jouw merk, je doelen en je publiek om een op maat gemaakte website te creëren die niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert. Of je nu een frisse start wilt of je bestaande site wilt verbeteren, ik ben hier om jouw digitale visie tot leven te brengen. Laat ons samenwerken en iets geweldigs creëren!

Mijn stappen voor de beste website

Deze stappen loop ik zorgvuldig door.

01

Kennismakingsgesprek

In deze fase leren we elkaar beetje kennen, en vertel je al je eisen. Samen gaan we in gesprek wat het beste is en wat mogelijk is.

01

Planning en strategie

In deze fase ga ik mijn research doen naar de markt, concurrenten en de doelgroep.

03

Ontwerp

In deze fase ga ik de designs maken, hier neem ik de meeste tijd voor.

04

Correctie ronde

In deze fase gaan wij weer samen zitten en kijken wij samen de site door. Hier geef je alles door wat je graag veranderd moet worden.

05

Oplevering

In de laatste fase, krijg jij de op maat gemaakte designs toe gestuurd.