Krijg een prachtige website die inkomsten genereert

Passie voor design, met een unieke twist. Als solo-ontwerper, focus ik op wat echt belangrijk is: jouw merk. Door aandachtig te luisteren en met oog voor detail, breng ik merken tot leven op een manier die zowel authentiek als onderscheidend is. Wat mij anders maakt dan andere is dat ik elk stukje code zelf schrijf.

Website

Shetree

Shetree is een bedrijf die boomverzoring doet op verschillende oppervlaktes.

Web development / Web design / SEO / Google mijn bedrijf
Shetree Mockup
Hartjeshoeve mockup

Website

De Hartjeshoeve

Hartjeshoeve is een bedrijf dat paardenritten verzorgd met Nederlandse trekpaarden. De paardenritten zijn door het prachtige bos en natuurgebieden van Waalre. Ik heb geprobeerd de site zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Web development / Web design / SEO / Google mijn bedrijf / Social media marketing

Website

Sint Antonius en Sint Catharina gilde

Sint Antonius en Sint Catharina is een gilde die al meer dan 470 jaar bestaat. Hun hebben mij benaderd om een website te maken voor hun gilde. En op hoop dat er nieuwe mensen bij het gilde aansluiten.

Web development / Web design / SEO / Google mijn bedrijf
Sint Antonius en Sint Catharina Mockup
Elevate & Decend Mockup

Website

Elevate & Decend

Elevate & Decend was een eenmalig evenement in Eindhoven, waarbij er een underground festival was. Ook waren alle rappers opkomend en kwamen ook allemaal uit Eindhoven.

Web development / Web design

App

Partydrink

Partydrink is een drank spel waarbij er meerdere spel mogelijkheden zijn, de spellen die er momenteel in zitten zijn opdrachten met vragen en partyvinger. De app staat alleen op Play Store, omdat ze niet naar App Store willen uitbreiden.

App development / App Design
Partydrink
Waalre100 mockup

Website

Waalre100

De gemeente Aalst-Waalre bestond 100 jaar, dus dat moest gevierd worden met evenementen en activiteiten. Op de website van Waalre100 is veel te zien van de kalender tot een foto album.

Web development / Web design